Share

Al jouw online en offline marketing onder één dak!
Nieuwsbrief 01-2018

Hier is hij dan: de allereerste CharM Nieuwsbrief! In mijn nieuwsbrieven kan je alles lezen over mijn diensten, laatste blogs en websites die ik onlangs gemaakt heb.

In deze nieuwsbrief introduceer ik mijn nieuwe dienst: Website VA. Daarnaast licht ik een aantal nieuwe portfolio items en mijn laatste nieuwsberichten uit. Tot slot vind ik het ook leuk om iets persoonlijks met jullie te delen, daarom heb ik ook mijn laatste blog van mijn persoonlijke website toegevoegd.

Ik wens je veel leesplezier en ik hoor graag wat je van mijn eerste nieuwsbrief vindt!

Nieuwe dienst: Website VA
Stel je eens voor dat jij niet zo veel van jouw kostbare tijd kwijt zou zijn aan het het updaten en bijhouden van jouw website. Of dat jij jouw marketing nog effectiever kan inzetten, omdat je maandelijks relevante statistieken ontvangt. En zou het niet fijn zijn als jij niet meer voor al jouw pagina’s en posts de SEO hoeft in te stellen?

Ik bied als Virtual Assistant verschillende modules aan waarmee ik voor een vast bedrag per maand dit soort zaken uit handen neem. Je kunt zelf jouw pakket samenstellen!

Nieuw in portfolio
 

Charissa Meijer

Dit is mijn persoonlijke blog. Hier blog ik over mijn leven, ondernemerschap, creativiteit en reizen.

Het huidige thema is gebouwd op basis van het CharM Basis Thema. Het is volledig responsive, modern, maar ook vrouwelijk.

 

Life with Daniëlle Carati

Deze mooie, lichte, vrouwelijke website voor Life with Daniëlle Carati is gebouwd op basis van het CharM basisthema. Dit thema is vervolgens uitgebreid met een heleboel opties waarmee Daniëlle zelf heel veel onderdelen kan stijlen en inrichten.

 
 
Laatste nieuws
 

Voordelen Virtual Assistent

Sinds kort bied ik de dienst Website VA aan. Op de pagina hiervan leg ik kort uit waarom je een Virtual Assistant nodig hebt en waar ik jou bij kan helpen.

In deze blog licht ik verder toe wat een Virtual Assistant (VA) eigenlijk is en wat hier verder nog de voordelen van kunnen zijn.

 
 
 
 

Stel jij bent na al jaren een relatie te hebben eindelijk verloofd. Jouw verloofde en jij zijn maanden bezig om de perfecte bruiloft te plannen. Uiteindelijk ga jij ook op zoek naar een bruidsjurk/trouwpak.

Lees meer in mijn blog over de vergelijking tussen een trouwjurk/pak kopen en een website.

 
 
Persoonlijk
 

De #ondernemendemama

Sinds 2017 ben ik een thuiswerkende ondernemende moeder, oftewel een #ondernemendemama. In januari werd namelijk mijn dochtertje Rebecca geboren. Ondertussen is ze al weer 1!

In deze blog kan je lezen hoe ik de balans zoek tussen het ondernemerschap en moeder zijn.

Volg mij

 
 
 
 
 
 
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je hier zelf voor hebt ingeschreven of omdat je in het verleden op enige wijze contact met CharM Webmarketing hebt gehad. Je blijft ingeschreven staan tot het moment dat je je uitschrijft via deze link: Uitschrijven

CharM Webmarketing, Hoornplantsoen 91, 2652 BK Berkel en Rodenrijs, Netherlands

Email Marketing door ActiveCampaign